lördagkväll = fest

Nu tar jag bussen till Stina för att fira att hon fyllt 24 och dricka massa Pimm's. Yumyum!
Puss!

stukad fot, och skrapsår

Var ute och sprang igår, och numera är jag en haltande maja med sommarskrapsårsknän.

inga tjejer vill ligga med mig

Har helt glömt att lägga upp min vän Linus musikvideo till hans låt "Inga tjejer vill ligga med mig". Riktigt bra grejer!

I like the way that you talk, I like the way that you walk

Det är bara lite mer än en vecka kvar tills jag träffar min vän Martina, på en 8timmarsbuss till Oslo. Vi köpte biljetter igår för att åka och hälsa på Alva, en före detta klassis från folkisen på Väddö.
Detta kommer bli en så himla bra helg, jag bara vet det. Är så pepp redan så fattar inte riktigt hur jag ska kunna hålla ut. Och hur pepp kommer jag inte vara när vi väl ska åka?!
Tre bilder på mig och Martina. Bild ett och två är från då vi var i Paris i våras, och bild tre är utanför vår förra lilla lägenhet på Väddö.

oväntad post är den bästa posten

Pysslade ihop en liten present till min fina Martina i helgen. Jag håller jämt på och tjatar om saker från filmen "500 days of summer" som är en av mina favoriter. Eftersom hon inte har sett den och aldrig tar och gör det heller så tänkte jag att jag skulle fixa det. Så jag skickade iväg ett fint kort och film med pyntat omslag.
Om ni inte har sett filmen så gör det, soundtracket är också helt magiskt.

Hp och 4d

Är fortfarande lite tagen från Harry Potterfilmen igår, så himla himla bra. Jag vill se den igen. NU! Filmen i 4d var tyvärr inte en lika stor hit. Hade nog lite väl höga förväntningar där. För det mesta kändes det att det var en fläkt som blåste, och inte en vind. Och det kändes inte alls som att man åkte runt i rymden, mer som att stolen faktiskt hackade omkring. Jaja, nu har jag gjort det och förhoppningsvis lärt mig lite mer om The milky way, som var det filmen handlade om.
Sofie, Samuel och Elin innan 4dfilmen
Efter filmenmat, sushi.


Idag har jag kammat in en rejält hög vuxenpoäng med att gå på bankmöte om pensionssparande. Kände mig viktig och duktig där jag satt med min bankman och en kopp kaffe och diskuterade högrisksparande och annat bankigt.
Nu har jag tyvärr en rejäl huvudvärk och funderar på att se första delen av "Emma", ett Jane Austenkostymdrama på Svt play.
Imorgon får ni se en present jag fipplade ihop i helgen.

HP

Är helt pepp! Ikväll ska jag nämligen se allra sista Harry Potterfilmen. Är helt nervis som om jag inte redan har läst böckerna cirkus sjuttioåtta gånger, och redan vet hur allt ska sluta.

Innan dess blir det ännu mera film. Ska till tekniska med fina jobbvänner och gå på 4dfilm. Har aldrig varit på det förut så det kommer bli spännande. Kommer säkert bli åksjuk av stolar som rör sig.
Några bilder från grönan med jobbisarna förra sommaren.

jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder vad som än händer

Lyssnar på den här låten mest hela tiden nu och har fått reda på att det blir modevetenskap till hösten i Stockholm. Så prio nr ett nu är alltså att skaffa en lägenhet från och med september. Den jobbigaste av alla prioriteringar såklart.

2 koppar till olika saker

2 loppisfynd! Den första är bara en liten del av en hel servis som jag fyndade på loppis ute på Väddö sista veckan i skolan. Fick en hel back med koppar, fat och assietter för bara 50 kr. Värt!
Andra bilden är en kopp köpt idag på Stockholms stadsmission. Den stackars växten som nu är iplanterad är något vissen, får se om den tar sig från misskötseln. Fick den av mina lärare på skolavslutningen, så det känns fint om den blir till liv igen.

skåne, kor, hav och blåst


godnatt

Första jobbveckan efter min korta semester avklarad. Fyra veckor kvar! Har längtat hela veckan efter att få gå och lägga mig utan att ställa klockan. Så det är precis det jag ska göra nu.

sjömansklänning öster om stan

Är med på niotillfems blogg idag, eftersom jag köpte ett plagg på hennes bloppis i höstas. Kolla in!

bästa vagnen

Titta namnet på tunnelbanan som hämtade mig idag.

RSS 2.0