första advent

Stjärnan är upphängd och lite senare blir det adventsmys framför ensam mamma söker med glögg och pepparkakor. Sista avsnittet idag, pepp!

födelsedagspresent

Här ser ni det fina koppsetet jag fick av mina klassisar. Sen hade Therése ritat ett kort till mig också med Linnéa på, eftersom att jag alltid tjatar om henne. Fast skrivit Maja i målarens trädgård <3.

tjugofemte

Idag klockan fyranånting fyllde jag tjugotre, och himlans vad jag blivit firad idag.
Allt började med sång och paket på sängen av mina finfina klassisar, bästa helt klart. Fick en kaffekoppsservis jag gått och suktat efter på en loppis här. Det är röda hjärtan på den och jag lovar att visa.
Vid tiotiden då posten kom fick jag två paket. Ett av mamma och ett av bodil. Dom innehöll nödvändigheter som strumpor, sykit och så den fina rosettduken jag redan lagt på mitt bord på bild ett.
Pappa hade skickat ett mail också att jag hade ett paket att hämta på ica, nåt som krävde bärhjälp. Så efter lunch tvingade jag med Martina och vi gick och hämtade det som visade sig vara min nya ställbara provdocka. Bild kommer på henne också.
När vi kom tillbaka från Ica så satt klassen i kaffestugan och väntade med nygräddade pannkakor, bär och glass. Mumsmumsmums!
Sen för att att inte tala om alla fina sångförsök jag fått på telefon, och min vägg på fb känns ganska full.
Bästabästa dagen <3
Godnatt
Ps. På bild två ser ni talgbollarna jag och Martina satte upp idag, och på trean är det Martinas fina skor.

kolkroki

Sista krokilektionen är här. Ni har ju inte fått se nåt jag ritat. Här får ni två bilder från förrförra gången tror jag. Den första är 3 stycken enminutare (man har en minut på sig att rita ställningen) och den sista är en lite längre ställning.
Idag ska Bengt kolla på våra bilder och tala om vilka som är dom bästa att skicka med i ansökningar till nya skolor.
xxx

v-v-v-väv!

Väven är klar! Efter tre veckor av varpning, solvning, skedning och till slut vävning så har jag 3 meter tyg att använda till en kofta. När den väl blir sydd lovar jag att visa resultatet.

En vän är en vän hur taskigt livet än gått
På mitt höstlov var jag och mamma på Öhrs lantcafé och fikade. Finaste fiket nästan!

novemberbilder

Jag strular lite med att lägga in bilder på min nya dator, så därför har det inte blivit uppdatering på ett tag.
Lite som hänt sen sist:

En lördag var jag och Bodil hos Stinadarling och drack rödvin innan hennes pojkvän Patriks spelning på Ace.


Väldigt suddig bild på mig och min roomie Martina när vi hade likadana kläder en dag.Två bilder från i helgen då jag hälsade på i Camparyland.
"Spritpenna och alkohol är nog den bästa combon" kläckte Linus ur sig dagen efter efterfesten vi haft. Alla hade nämligen fått mustascher, extra ögonbryn eller glasögon målade i ansiktet. Vet inte riktigt om jag håller med om det, men visst passar jag i mustasch?!

mac maja!

Sitter vid min nya macbook och skriver nu. Kan en dator vara såhär tyst? Bästabästa köpet!

Det hände en kul grej igår! Jag och Bodil var på väg hem från bion, vi hade varit och sett Bill i "himlen är oskyldigt blå". Så vi gick ner till tunnelbanan vid hötorget och hoppade på ett tåg mot odenplan. Vi var helt uppe i någon intressant diskussion då tåget stannar mitt i en tunnel. När vi har stått där i fem minuter börjar vi undra vad som händer. Varför säger dom inget, och varför kör vi inte?
Då helt plötsligt rycker jag till, en man är i tunneln, precis utanför vårt fönster. "Tåget är kapat hinner jag tänka", men så börjar han prata med oss.
"Sitt kvar, vi kör tillbaka till odenplan, det var slutstationen."
Vi tittar oss omkring i vagnen, och det är bara vi där. Vi brister ut i gapskratt!
Tåget har alltså kört förbi odenplan och vi gick inte av på sista stationen, utan tågföraren blir tvungen att skjutsa tillbaka oss så att vi får gå av.
Typisk bodilmajagrej!
<3

familjen actuallyhelgen


Eftersom jag har höstlov så inledde jag det med att ta tåget ner till Malmö för en reunion kan man säga. Träffade mina vänner Marit, Sigge och Anno.
Vi hade en helt underbar helg. Lagade massa god mat, spelade in två filmer, var på malmö kallbadhus och bastade och doppade oss i havet och spelade massa yatzy och fikade. Helgen kunde helt enkelt inte varit bättre!
Älskar er <3

på bror PHittade en fåtölj igår på "rea" som jag ville ha. Sen kan jag bara säga att jag blir helt galen när jag ser sånt som på bild nr 2. Fick nästinpå en tvångstanke att slänga alla förpackningar på golvet och stampa på dom. Vilken normal affär köper in sån skit?! Usch!


novembergöraIgår var jag och mamma ute på svamprunda och plockade en korg full med trattisar. Så det blev både svamp till lunch och middag. Idag har jag rensat klart det sista så nu ligger det på torkning. Blir så gott i vinter med svampmackor, eller att krossa som krydda i vilken mat som helst.

Men nu ska jag precis iväg på teater och se Don Juan. Var väldigt länge sen jag såg en pjäs, ska bli kul. Imorgon har jag mindre roliga saker inplanerat. Ska ta cellprov och sen vidare till Synsam och göra syntest.

<3

pengar och sommardagarHittade dessa bilder på min digitalkamera som varit urladdad väldigt länge nu. 
Bilderna är från i somras då jag och Bodil fick för oss att åka till gröna lund på världens säkert varmaste dag. Det var massa folk och därför köer, så vi hann ungefär åka två karuseller och sen stressa hem till nån utgång eller vad vet jag.

Nu är i alla fall min digitalkamera såld till min mami, en macdator köpt till mig och jag har fortfarande över tiotusen kvar. Fick nämligen en fetingcheck från Norge med efterlängtade skattepengar.
Frågade nyss pappa om han hade fått en fetingcheck nån gång. Det kunde han inte minnas att han hade, men däremot hade han delat ut en check på 794 miljoner i sina dar. Herregud alltså! Så kan det gå om man jobbat på bank.


RSS 2.0